onsdag den 3. maj 2017

Ver de Terre vinterjakker og flyverdragter til børn 2017


Vi er meget glade for at fortælle, at vi får et kæmpe udvalg af Ver de Terre til vinteren 2017.

Ver de Terre er altid meget klassiske med hensyn til farver og nye styles og det er bestemt også tilfældet for kollektionen denne gang. Selvom vi er vilde med alle Ver de Terres klassiske styles og farver, er vi dog altid ekstra meget begejstrede for nye farver og designs. Dem er der heldigvis også flere af.

Vi får selvfølgelig som altid de lækre eskimojakker til både drenge og piger. I år kommer den korte udgave (unisex udgaven) i en flot ny nøddebrun farve (hazelnut). Farven ses på billedet ovenfor.

Og så er vi meget begejstrede for at farven lilla har fået et stort comeback hos Ver de Terre. Vi får både flyverdragter og dunjakker i en smuk mørk lilla farve, som ses på billede nedenfor. Er den ikke smuk?


Som noget helt nyt og unikt har Ver de Terre designet en all-over refleksjakke. Selve stoffet som jakken er syet i, er reflekterende og jakken har et flot sølvgråt look. Jakken ses på billedet nedenfor.



Udover de nævnte nye farver lilla (cranberry), nøddebrun (hazelnut) og den sølvgrå refleksfarve, får vi også en flot grøn (pine) farve på jakker og flyverdragter. Vi er også meget begejstrede for Ver de Terres røde farve og får derfor igen i år de flotte røde flyverdragter, som vi også havde sidste år.

Tjek linket sidst i denne sætning for en udførlig gennemgang af alle styles og farver, som vi får til vinteren 2017 fra Ver de Terre. Hvis du ønsker at reservere en flyverdragt eller jakke fra Ver de Terre, hjælper vi gerne.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar