søndag den 17. maj 2015

Brede sandaler til drenge og piger - Brede sandaler fra RAP, ANGULUS og BUNDGAARD



Hjælp til de brede og meget fødder- brede sandaler til børn


Når du kommer til børnesko og brede fødder, er noget af det sværeste ofte at finde sandaler, som er brede nok til de små tykke (læs: høj vrist) og brede fødder.

Vi har heldigvis et par anbefalinger klar i ærmet. Både Angulus, RAP og Bundgaard laver nemlig hvert år sandaler, som er rigtig gode til brede fødder.


Lad os starte med en rigtig god model fra RAP, som hedder 12006. Sandalen er lavet på en bred sål og er ret rummelig over vristen også. Der er mulighed for at justere med velcrorem over vristen samt ved anklen.


Arauto RAP sandal 12006- perfekt til brede fødder

Til de lidt mindre børn kan denne sandal fra RAP ofte rumme de fleste buttede fødder. Sandalen hedder 12021 og kan ses på billedet nedenfor.

RAP sandal 12021- kan rumme de lidt buttede babyfødder/børnefødder



En anden god 'babysandal' til de brede fødder er fra Bundgaard. Modellen hedder Ranjo og er måske endda en anelse mere rummelig end 'babysandalen' fra RAP. Bundgaard sandalen er vist på billedet nedenfor.



Bundgaard sandal Ranjo- perfekt til en bred, tyk fod



Lad os kigge på den sidste brede sandal i denne omgang, som er fra Angulus. Angulus er kendt for at lave brede sko generelt (selvom de også har smallere udgaver), men ikke alle Angulus brede sko, kan rumme en høj vrist. Det kan denne sandal fra Angulus og vi kan varmt anbefale den til en bred fod med høj vrist. Modellen hedder 5350 og kan justeres over vristen samt ved anklen.


Angulus sandal 5350- perfekt til brede fødder med høj vrist

Angulus sandal 5350- perfekt til brede fødder med høj vrist

Vi håber at guiden var hjælpsom. Hvis du har spørgsmål til brede/smalle sko eller bare børnesko i almindelighed, kan du altid skrive til MilkyWalk.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar