fredag den 31. oktober 2014

Living Kitzbühel hjemmesko og sutsko til børn

I efteråret og vinteren er der brug for hjemmesko for at holde fødderne varme. Hvis dit barn fryser særligt meget om fødderne, er uld helt genialt til at holde fødderne varme.

Living Kitzbühel designer flotte uldhjemmesko til børn i enkelt design. Hos MilkyWalk er vi helt vilde med kvaliteten og looket på hjemmeskoene og de har samtidig en praktisk tynd gummisål som gør dem skridsikre.

Vi gennemgår her nogle af vinterens hjemmesko fra Living Kitzbühel:



Sneakerhjemmeskoen er rigtig fin til den sporty dreng som gerne vil have noget sejt på fødderne. Den lukkes nemt med en velcrorem og har en medium til bred pasform.


Hjemmeskoen med et lille skaft er indbegrebet af hygge og varmer både fødder og ankel. Har du brug for særligt varme hjemmesko til børnene, er disse et oplagt valg. Pasformen er medium.




De fleste piger elsker ballerinalooket så heldigvis kan man også få dem i varme uldudgaver som disse fra Living Kitzbühel. De har hver især fine detaljer som blomster, hjerter eller similisten. Hjemmeskoene lukkes nemt med velcro og passer til medium samt lidt bredere fødder.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar