fredag den 13. april 2012

Sølv sandaler til børn

Måske er det allerede besluttet at sandalerne skal være sølvfarvede i år og nu mangler du så bare at finde dem? Heldigvis er er der mange gode bud på et par sølvfarvede sandaler.

Den første sandal er fra Naturino og er en rigtig fin praktisk sandal med hele tre justerbare velcrospænder. Nummer 2 sandal er fa Petit Nord og passer til de helt små børn. Sandalen passer til mediumbrede fødder og lukkes med en enkelt velcrorem.

Sandal nummer 3 er også fra Naturino og er en perfekt begyndersandal, hvis man leder efter en fleksibel sandal. Sandalen passer til mediumbrede og lidt buttede babyfødder. Sandal nummer 4 er fra Primigi og er en rigtig fin sandal til de lidt større piger. Sandalen kan justeres to steder med velcrobånd.

Sandal nummer 5 er fra Petit by Sofie Schnoor og er et sandt sommerhit til de lidt større piger. Sandalen lukkes med lynlås på bagsiden af hælkappen. Sandal nummer 6 er fra Angulus og er et godt bud hvis man leder efter en robust sandal med fast hælkappe som støtter foden.

Sandal nummer 7 er fra Bundgaard og passer til de lidt brede pigeføddder. Sandalen kan justeres over vristen og er en rigtig fin begyndersandal. Nummer 8 er fra Superfit og er ligeledes en fin begyndersandal. Sandalen kan også justeres flere steder og passer godt til de mediumbrede fødder.

Sandal nummer 9 er fra Mod8 og er en udsalgsvare. Den er kun tilbage i få størrelser, så skynd dig, hvis du falder for den...



1. sølv sandal fra Naturino

2. sølv sandal fra Petit Nord

3. sølv sandal fra Naturino

4. sølv sandal fra Primigi

5. sølv sandal fra Petit by Sofie Schnoor

6. sølv sandal fra Angulus

7. sølv sandal fra Bundgaard

8. sølv sandal fra superfit

9. sølv sandal fra mod8

Ingen kommentarer:

Send en kommentar